Online cursussen

Onze cursussen Red jezelf in Nederland (niveau A0-A1) en Van zin naar gesprek (niveau A1-A2) zijn volledig online beschikbaar in de vorm van een zelfstandige e-learning. U kunt uw werknemers zelf inschrijven voor de online cursus. Deze optie is interessant wanneer u zelf geen tijd of mogelijkheid heeft om fysieke lessen te organiseren binnen het bedrijf. Alle online lessen zijn te volgen op het betrouwbare platform van Digileren B.V. 
De cursus bestaat uit 10 lessen van ongeveer 2 uur per les en een eindtest. In deze lessen vinden we vooral leuk en interactief videomateriaal met geluidsfragmenten, spelletjes, dialogen en opdrachten. Op een speelse wijze wordt de cursus online verzorgd en krijgt men snel het zelfvertrouwen om te gaan communiceren in het Nederlands. 
Daarnaast bieden we nog een klein pakket gebaseerd op werken in Nederland en alles wat daarbij komt kijken. Hier worden werkgerelateerde thema's besproken en vinden we veel woordenschat. Daarnaast helpen we de cursist het loonstrookje en de jaaropgave beter te begrijpen, maar ook leggen we uit hoe je aangifte inkomstenbelasting doet.
Bent u van plan onze online cursus grootschalig in te zetten voor uw werknemers? In dat geval bieden wij de mogelijkheid om onze cursus volledig op uw eigen huisstijl aan te passen. 

De cursusprijzen zijn exclusief 21% BTW.

Bestel hier de cursus(sen) per stuk:


Neemt u als bedrijf meerdere trainingen af, dan gelden er speciale tarieven (zie onderstaande tarievenlijst).

Neem contact op met Peter Zomerdijk:

mobiel: +316 27 02 00 84

email: peter.zomerdijk@digileren.nl.

óf stuur een bericht via onderstaand contactformulier.

Download
Tarieven online trainingen PL-NL bij een grote afname
Tarieven online trainingen PL-NL.pdf
Adobe Acrobat document 990.9 KB

Contact