Nederlands voor Poolse werknemers

Iedereen weet dat een goede communicatie op de werkvloer belangrijk is. Het verhoogt de veiligheid en efficiëntie van het werk. Daarnaast zorgt het voor een fijne werksfeer en een betere band tussen (Nederlandse en Poolse) collega's. Een taal leren spreken is echter vaak een zware opgave, waar veel tijd in gestopt moet worden. Tulipan denkt daar anders over. Een taal leer je door het gewoon te doen! 

Cursus 'Red jezelf in Nederland' (A0-A1)

Lesboek 'Red jezelf in Nederland'
Lesboek 'Red jezelf in Nederland'

De beginnerscursus 'Red jezelf in Nederland' is leuk, kort en dynamisch, waar niet gehamerd wordt op saaie grammatica. De nadruk wordt gelegd op het verbeteren van de mondelinge communicatievaardigheden. Zo leren cursisten in 10 lessen de meest belangrijke woorden en zinnen die nodig zijn in verschillende situaties. Hierdoor krijgen zij het zelfvertrouwen om te beginnen met spreken en zijn zij in staat om zich zonder te veel moeite te kunnen redden in alledaagse situaties en op de werkvloer.

Cursus 'Van zin naar gesprek' (A1-A2)

Lesboek 'Van zin naar gesprek'
Lesboek 'Van zin naar gesprek'

‘Van zin naar gesprek’ is het vervolg van de beginnerscursus ‘Red jezelf in Nederland’. Tijdens de cursus worden verschillende thema’s uit de voorgaande cursus kort herhaald, wordt de woordenschat sterk uitgebreid en staat Nederlands spreken centraal. De cursist raakt steeds meer gewend aan de Nederlandse taal en is na afloop van de cursus in staat om moeiteloos een eenvoudig gesprek te voeren.

Vanaf september 2019 is het weer mogelijk cursus 3 of 4 te volgen!

Wat zijn de opties?

Incompany

Cursus Nederlands voor Polen op locatie bij uw bedrijf. De cursus wordt extra afgestemd op de behoeften van uw bedrijf en werknemers.

Groepscursus

Groepscursus in Rotterdam, Gouda of Den Haag, zakelijk en particulier.

De eerstvolgende cursussen gaan van start in april 2019.

Individueel

Het individuele lesprogramma waarbij de dagen en tijden zelf kunnen worden bepaald door de cursist(e). Tevens mogelijk voor twee personen.


Lesduur: 10 lessen à 2 uur

Niveau: A0-A1, A1-A2, A2+ & A2-B1

Prijs: € 3500,00 incl. lesmateriaal*

*Dit is de totaalprijs, maximaal 12 personen.

Lesduur: 10 lessen à 2 uur

Niveau: A0-A1, A1-A2, A2+ & A2-B1

Prijs: € 230,00 incl. lesmateriaal

Lesduur: 10 lessen à 2 uur

Niveau: A0-A1, A1-A2, A2+ & A2-B1

Prijs: € 37,50 p.u. incl. lesmateriaal *

* Tevens mogelijk voor twee personen

tegen dezelfde prijs


Na afloop van de cursus ontvangt iedere cursist(e) een certificaat van deelname.

 

Tulipan - Nederlandse taalschool voor Polen staat als officiële onderwijsinstelling geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs. De cursus is dus volledig aftrekbaar van de belasting.

 

Stuur ons gerust een bericht voor meer informatie