Nederlands voor Poolse werknemers

Iedereen weet dat goede communicatie op de werkvloer belangrijk is. Het verhoogt de veiligheid en efficiëntie van het werk. Daarnaast zorgt het voor een fijne werksfeer en een betere band tussen (Nederlandse en Poolse) collega's. Een taal leren spreken is echter vaak een zware opgave, waar veel tijd in gestopt moet worden. Tulipan denkt daar anders over. Een taal leer je door het gewoon te doen! 

 

Wij organiseren regelmatig een bedrijfscursus Nederlands voor Polen op locatie. Daarnaast bieden wij de optie om Polen zelfstandig Nederlands te laten leren.

Wat zijn de opties?

Incompany

Cursus Nederlands voor Polen op locatie bij uw bedrijf.

De cursus wordt extra afgestemd op de behoeften van uw bedrijf en werknemers.

Groepscursus

Groepscursus in Rotterdam of Den Haag, zakelijk en particulier.

Online training

Beginnerscursus online én de mogelijkheid onbeperkt vragen in te sturen over het Nederlands.

! Binnenkort wordt hier een extra training over de spreektaal toegevoegd, genaamd Wat ZEGT een Nederlander?


Lesduur: 10 lessen à 2 uur + 2 lessen op maat gemaakt

Niveau: A0-A1, A1-A2, A2+ & A2-B1

Prijs: € 3900,00 incl. lesmateriaal*

*Dit is de totaalprijs per groep, maximaal 12 personen.

Lesduur: 10 lessen à 2 uur

 

Niveau: A0-A1, A1-A2, A2+ & A2-B1

Prijs: € 250,00 incl. lesmateriaal

Lesduur: eigen tempo. Toegang mogelijk voor 3, 6 of 12 maanden

Niveau: Beginners, maar voor gevorderden ook interessant

Prijs: €120,00 tot €240,00*

*Prijs per persoon


Na afloop van de cursus ontvangt iedere cursist(e) een certificaat van deelname.

 

Tulipan - Nederlandse taalschool voor Polen staat als officiële onderwijsinstelling geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs. De cursus is dus volledig aftrekbaar van de belasting.

 

Cursus 1 - 'Red jezelf in Nederland' (A0-A1)

Lesboek cursus 1 (A0-A1)
Lesboek cursus 1 (A0-A1)

De beginnerscursus 'Red jezelf in Nederland' is leuk, kort en dynamisch, waar niet gehamerd wordt op saaie grammatica. De nadruk wordt gelegd op het verbeteren van de mondelinge communicatievaardigheden. Zo leren cursisten in 10 lessen de meest belangrijke woorden en zinnen die nodig zijn in verschillende situaties. Hierdoor krijgen zij het zelfvertrouwen om te beginnen met spreken en zijn zij in staat om zich zonder te veel moeite te kunnen redden in alledaagse situaties en op de werkvloer.

Cursus 2 - 'Van zin naar gesprek' (A1-A2)

Lesboek cursus 2 (A1-A2)
Lesboek cursus 2 (A1-A2)

‘Van zin naar gesprek’ is het vervolg van de beginnerscursus ‘Red jezelf in Nederland’. Tijdens de cursus worden verschillende thema’s uit de voorgaande cursus kort herhaald, wordt de woordenschat sterk uitgebreid en staat Nederlands spreken centraal. De cursist raakt steeds meer gewend aan de Nederlandse taal en is na afloop van de cursus in staat om moeiteloos een eenvoudig gesprek te voeren.

Cursus 3 - 'ik zal je eens wat zeggen in het nederlands' (A2+)

Lesboek cursus 3 (A2+)
Lesboek cursus 3 (A2+)

Dit is de vervolgcursus van 'Red jezelf in Nederland' en 'Van zin naar gesprek'. De cursus is perfect wanneer men al in staat is zich te redden in het Nederlands. Tijdens de lessen wordt de focus voornamelijk op het spreken gelegd. We herhalen woorden en zinnen uit de voorgaande cursussen, maar leren daarbij ook veel nieuwe woorden en dagelijks gebruikte uitdrukkingen in de spreektaal.

Cursus 4 - 'Een stap verder in Nederland' (A2-B1)

Lesboek cursus 4 (A2-B1)
Lesboek cursus 4 (A2-B1)

‘Van zin naar gesprek’ is de perfecte cursus voor mensen die zich al aardig kunnen uitdrukken in het Nederlands. Zoals bij iedere cursus herhalen we woorden en zinnen die behandeld zijn in voorgaande cursussen, maar leren we ook veel nieuwe woorden en uitdrukkingen. In deze cursus vinden we veel teksten en dialogen met als thema 'op reis door Nederland' en grammaticale onderwerpen zoals de voltooid verleden tijd, woordvolgorde en voegwoorden.

Stuur ons gerust een bericht voor meer informatie